top of page

Dakwerken

Professionele Dakdiensten voor Waterdichting, Isolatie en Asbestverwijdering.

Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap in alles wat we doen.

Blue Sky Bouwcollectief Evalastic.jpg

Waterdicht maken van Platdak Systemen: Onze ervaren vakmensen bieden deskundige waterdichtingsoplossingen voor platte daken. We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM, TPO en naadloze witte siliconenrubber voor renovaties. Met onze expertise kunt u rekenen op een lekvrij dak dat jarenlang meegaat.

  • Isolatie van Platte daken: Bespaar energie en verbeter het comfort in uw woning door uw platte dak te isoleren. We bieden isolatiemogelijkheden met PIR of het isolatiemateriaal van uw keuze, zoals rotswol of houtwol. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het kiezen van de juiste isolatieoplossing.

  • Hellende Daken: Of u nu dakpannen, profielplaten of leien hebt, wij hebben de expertise om uw hellende dak te isoleren, zowel langs binnen als met een sarking dak aan de buitenzijde. Laat onze adviseurs u begeleiden bij het maken van de juiste keuze om uw dak te verbeteren.

  • Asbestverwijdering: Als u asbesthoudende materialen op uw dak heeft, zorgen wij voor een veilige en professionele verwijdering. Of het nu gaat om onderdak (oude menuiserite), asbestleien of golfplaten met asbestvezels, onze goed opgeleide medewerkers volgen de juiste procedures en zorgen voor veilige verwijdering en verwerking.
     

Bij Blue Sky Bouwcollectief staat klanttevredenheid voorop, en we zijn trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw dakbehoeften aan te pakken en uw eigendom te beschermen.

bottom of page