top of page

Witte koele daken

Kies voor comfort en duurzaamheid met een wit plat dak

Een wit plat dak biedt ongekend comfort en tal van duurzame voordelen. Ontdek hier hoe uw gebouw kan profiteren van dit dak.

glo-cool-roof-reflectance.webp
  • Koelte in de Zomer: Met een wit plat dak kan de temperatuur van uw gebouw tot wel 50°C lager zijn in de zomer. Hierdoor verbruikt uw airconditioning 30% tot 40% minder energie om uw interieur comfortabel te houden, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.

  • Langere Levensduur: Door het verminderde uitzetten en krimpen van het dak blijft zowel uw dak als uw gebouw langer in topconditie. Dit vertaalt zich in minder onderhoudskosten en een aanzienlijk langere levensduur.

  • Verhoogde Energieopwekking: Zonnepanelen presteren tot wel 8% beter wanneer ze op een wit koel dak zijn geplaatst. Dit betekent dat u meer stroom kunt opwekken en uw investering in hernieuwbare energie nog waardevoller wordt.

  • Bijdrage aan het Milieu: Uw dak draagt niet alleen bij aan uw comfort, maar ook aan het vertragen van de opwarming van de aarde. Het helpt het verlies van eeuwige sneeuw en gletsjers te compenseren, waardoor het milieu wordt beschermd.
     

Bij Blue Sky Bouwcollectief bieden we deze voordelen aan zowel industriële als residentiële gebouwen. Wij maken uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw duurzaam waterdicht en comfortabel, en dragen zo bij aan een groenere toekomst.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw gebouw kunnen transformeren met een wit plat dak.

bottom of page