top of page

Schoorstenen

Afbraak of herstelwerken: wij werken naar uw wens.

We naaien, hervoegen, metsen en hydrofugeren uw schoorsteen.

Vogelwering, afdruipkralen, verstevigingen, bezetwerk: alles kan.

Blue Sky schoorsteen afbraak Blankenberge 04.jpg

Blue Sky Bouwcollectief is een gerenommeerd bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in de restauratie en reparatie van gemetselde schoorstenen. De herstelwerken omvatten een grondige inspectie van de schoorsteen om eventuele schade en slijtage te identificeren. Dit omvat scheuren, loszittende stenen, en verslechterde mortelvoegen. Het team van vakmensen gebruikt geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om de structurele integriteit van de schoorsteen te herstellen.

De eerste stap in het proces is het verwijderen van beschadigde stenen en het uitslijpen van oude, versleten voegen. Vervolgens worden de voegen opnieuw gevoegd met een mortel die qua kleur en samenstelling overeenkomt met het originele metselwerk, om een naadloze reparatie te garanderen. Indien nodig worden ook nieuwe stenen geplaatst die passen bij de bestaande esthetiek van de schoorsteen.

Blue Sky Bouwcollectief besteedt veel aandacht aan detail en zorgt ervoor dat de reparaties niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Dit betekent dat de herstelde schoorsteen niet alleen veilig en stabiel is, maar ook het karakter en de charme van het oorspronkelijke bouwwerk behoudt. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit maken hen een betrouwbare keuze voor het herstellen van gemetselde schoorstenen.

bottom of page